2015. február 20., péntek

Rekordhideg

Február 20.
A behvazódott jogi kar
A böjt kezdete rekordhidegeget hozott, ráadásul hóeséssel. Ma, péntek reggel -23 fokot mutat a mobiltelefon, ami a kis szellő miatt -31-nek érződik. Viszont süt a nap. Nincs is iskola ma sem, Marci és Kinga tovább aludhatnak (meg mi is, nem kell őket iskolába vinni).
Az egyetem viszont nem zár be, megyek órát tartani (lehet, hogy viszek be nekik egy korty pálinkát), valószínűleg Nelli is jön - ezúttal az egyik edző épületbe. A héten felfedeztük, hogy lehet neki 'spouse' kártyát igényelni, így most már neki is van arcképes igazolványa.
A hideg nem akadályozta meg Marcit, hogy részt vegyen az iskolai úszócsapat bolondságában. Szerdán voltak egy partin, ahol a záróversenyre készülve mindenki kopaszra vágatta a haját, illeve a fejét. Állítólag most még jobban hasonlít hozzám. Jó látni, hogy be tudott illeszkedni a nyelvi nehézségek dacára egy csapatba.
Kedden betti és Bence elmentek életük első ND-os kosármeccsére, a lányok jó hangulatú meccsen legyőzték a Duke-ot.
Szerdán elkezdődött a böjt is. Nagy bálozásnak nem láttuk nyomát errefelé. Délután a jogi kar kápolnájába mentünk misére, jól tömve volt diákokkal, Kinga volt az egyedüli gyerek.
Kilátás az ablakomból az egyik business school épületre
A professzor kisasszony



Apa és fia - vagy fiú és apja?

Kakukktojás....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése