2014. december 28., vasárnap

Könyvtár és folyóparti kutyaséta

Dec. 28.

Ma a Notre Dameban voltunk a tízórás misén. Oldalt ültünk, közel az oltárhoz. Nagyon szépen volt díszítve, otthon  nem látott méretű, óriási mikulásvirágok mindenhol, hozzávetőleg 60-at számoltam össze. Craigeket elbúcsúztattuk, mi meg beültünk az egyetemi könyvesbolt kávézójába egy forró csokira. Innen hazasietve az Egerszegi család résszel skypoltunk, mindenki ott volt, csak Ivánt nem láttuk. A kései ebéd a tegnapi maradék székely rakott káposzta volt. Csodás! Igazi magyar kolbásszal, finom karajjal. Ilyet máskor is csinálunk!
 

Délután visszavittük a könyvtári könyveket Kingával, s helyette ugyanannyival tértünk vissza. Igyekeztünk mindenkinek hozni valami olvashatót. Floridai útikönvy sajnos nem volt, helyette egy nagy, USA-t bemutató Riders' Digest könyvet hoztunk ki. A fiúk kártyatrükkös könyvet kaptak (Craig mutatott nekik néhány trükköt), a Marci egy Stars Wars-os háttértudást erősítő cuccokat.
A Twyckenham út hídja


Nellivel este elvittük a kutyát a folyópartra sétálni. Jó, hogy majdnem hatig világos van, kb, fél hatkor megy le a nap. Jót sétáltunk, még vadludakat és kacsákat is láttunk (érdekes, hogy az állítólagos vadászkutyánk nem is vakkantott rájuk). Dudu szerencsére volt.










Rengeteg varjú röpködött a folyó felett

















Hazafelé vettünk a boltban ezt-azt (pl. gyerekpezsgőt, a Szilveszterre készülődve), meg megtankoltunk, rekord olcsó áron. Augusztusban kb. 3,2 dollár körül volt a gallon ára az olcsó benzinnek, most a közepesen drágából vettem 2,15-ért.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése