2015. január 3., szombat

Marci 15

Ha Szilveszter, akkor másnap Marci szülinap!
Az év első napfelkeltéje
Az év utolsó napja viszonylag csendben telt. Itt nem Szilveszternek hívják, mert nincsenek névnapozások. Itt volt a Carol, délután még ijesztegetett minket, hogy különböző kedves ismerőseit meghívja hozzánk, de végül is nem jöttek el. Rákos-kagylós-halas különleges vacsorát csináltunk, Nelli féle pepperonis pizzával. Carol papír áruházi bevásárló szatyrokból sapkákat hajtogatott, azzal kellett átugrani az Újévbe. A Narnia Caspian hercegét is megnéztük.
Jó volt, hogy lazán kibírtuk az éjféli fennmaradást - nem csoda, hisz nálunk csak délután hat óra vol, mikor az otthoniak koccintottak. Gyuriék be is jelentkeztek a Ceglédiek nevében, előtte a Kuthy családdal skypoltunk.


Szilveszter, az utolsó reggeli kávé Maggival
Ha ilyen jó lesz a 2015-ös év is, akkor nem lesz okunk panaszra!



















Marcit jól megköszöntöttük, itt volt Rachel is, Marci "munkaadója" és Carol. Újévi lencsét ettünk sonkával és sült oldalassal, nagyon finom volt! Marci kapott egy kis sakkot (mágneses, de fából készült), tankos könyvet és egy e-bookot, megjelent a Hunyadi sorozat újabb kötete.








Délután eljöttek hozzánk a Gergő-Judit házaspár két kisgyerekkel. Már vagy hét éve laknak itt, a Pázmányon végeztek az ITK szakon. Jót beszélgettünk, most jöttek vissza Floridából, elmesélték merre menjünk, merre ne.
Majdnem kilencig maradtak - miközben a Bence, Marci, Carol, Rachel négyes monpolyzott. Rachel szerint Carol huncutkodott, mert ő volt a bankár és állítólag gyanúsan keverte a közpénzt a sajátjával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése